Kaaspakketten van het Kaashuis

Wist je dat je bij Het Kaashuis ook kaaspakketten kan bestellen?

Van kleine kaaspakketten voor een origineel verjaardagscadeau tot een groter en uitgebreider kaaspakket voor een kerstpakket of als relatiegeschenk.

We vacumeren de kazen voor een langere houdbaarheid, het verzenden van kaaspakketten is dan ook geen enkel probleem.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact met ons op!

Bestelformulier

Heb je interesse in een kaaspakket dat op de website wordt getoond? Geef het nummer van het desbetreffende pakket door en hoeveel van deze kaaspakketten je wilt bestellen. We sturen je binnen twee werkdagen een offerte op maat.

Wil je zelf een kaaspakket samenstellen? Loop dan een keer binnen in onze kaaswinkel in Uden of geef je wensen aan ons door.

Het Kaashuis Uden
4.9
Gebaseerd op 94 beoordelingen
powered by Google
dirk houtmandirk houtman
07:36 05 Jul 24
Alleraardigste eigenaar met veel verstand van zaken. Ook voor andere delicatessen de plek om heen te gaan.
Hein Van GennipHein Van Gennip
21:46 03 Jul 24
Het Kaashuis is een echt pareltje van het winkelcentrum. Zo’n leuk winkeltje met heerlijke specialiteiten en een eigenaar met zeer veel verstand en passie voor kazen (en andere lekkernijen) is een zeldzaamheid tegenwoordig. Er is altijd tijd voor een uitleg of een mini proeverij. Samenstellen van borrelplanken en verdere adviezen is nooit een probleem. Ik hoop dat Uden en omgeving nog vele jaren van het Kaashuis mogen genieten! Topzaak!
Renee KerstenRenee Kersten
15:48 07 Jun 24
Mijn collega’s waren lovend over deze winkel, dus ik ben even binnengelopen voor een borrelplank cadeau. Nou ik ben verkocht (en mijn man en zoontje van 3 ook). Als je zoontje dansend op zijn stoel zit, weet je genoeg.
buhu 44buhu 44
15:44 07 Jun 24
de lekkerste kanoli ooit op. ook de worst en kaas zijn buitengewoon lekker. heb nieuw vast adresje gevonden.
Rob Van den HeuvelRob Van den Heuvel
23:40 25 May 24
Wij hebben vanavond heerlijk genoten met goede vrienden van heerlijke wijnen en een fantastische bijpassende borrelplank met heerlijke kazen, lekkere vleeswaren en andere lekkernijen. Erg leuk was de kaas “menukaart” welke werd bijgevoegd door het kaashuis. Dank je wel voor jullie perfecte advies. Onze vrienden, maar ook wij komen zeker weer terug op dit adres.
Menno PietersMenno Pieters
11:09 24 Apr 24
Kwaliteit top, service top, klantvriendelijkheid top en dit week in week uit. Zeer hoede
Mike VroonMike Vroon
11:03 24 Apr 24
Frans DelfosFrans Delfos
10:41 20 Apr 24
Super enthousiaste bediening en heerlijke producten 😋
jordy hubregtsejordy hubregtse
09:17 07 Apr 24
Goeie kaas veel variatie in producten en personeel is vriendelijk. Je wordt er altijd goed geholpen.
De man van het Kaashuis verstaat zijn vak1Hij is:-Service gericht.-Kent zijn klanten.-Al is het soms druk in zijn winkeltje, hij blijft rustig en iedere klant wordt netjes geholpen.2Er is een groot assortiment wat telkens vernieuwd wordt.Kan hem zeker aanbevelen bij iedereen die van lekkere kazen houdt.3Mijn honden ruimen de kaas kruimels op, en komen met het kaaspapier wat soms nog ergens in de kamer is blijven liggen.
Timo StrijboschTimo Strijbosch
09:24 24 Feb 24
AlwinAlwin
14:12 17 Feb 24
Wij worden altijd zeer enthousiast en vakkundig geholpen. Leuke mensen en een erg goed product. Hier begint vaak het weekend vwb een lekker kaasje en nootje.
Miranda LindenhoviusMiranda Lindenhovius
18:32 16 Feb 24
We zijn super tevreden over het kaashuis. Personeel is altijd vriendelijk, goede kwaliteit qua producten. Een winkel waar we graag komen.
Gidi van KruijsdijkGidi van Kruijsdijk
15:36 14 Feb 24
Tonja HeerenTonja Heeren
07:51 20 Jan 24
Altijd mag je proeven wanneer je iets nieuws uit wilt proberen. Ook als een andere klant mag proeven, mag je mee proeven. Goed advies. Altijd vriendelijk.
js_loader

Waar kan u ons vinden?

HET
KAASHUIS
UDEN

  • Mondriaanplein 3
  • 5401 HX UDEN

CONTACT