Kaaspakketten van het Kaashuis

Wist je dat je bij Het Kaashuis ook kaaspakketten kan bestellen?

Van kleine kaaspakketten voor een origineel verjaardagscadeau tot een groter en uitgebreider kaaspakket voor een kerstpakket of als relatiegeschenk.

We vacumeren de kazen voor een langere houdbaarheid, het verzenden van kaaspakketten is dan ook geen enkel probleem.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact met ons op!

Bestelformulier

Heb je interesse in een kaaspakket dat op de website wordt getoond? Geef het nummer van het desbetreffende pakket door en hoeveel van deze kaaspakketten je wilt bestellen. We sturen je binnen twee werkdagen een offerte op maat.

Wil je zelf een kaaspakket samenstellen? Loop dan een keer binnen in onze kaaswinkel in Uden of geef je wensen aan ons door.

Het Kaashuis Uden
4.9
Gebaseerd op 75 beoordelingen
powered by Google
Ton GoortsTon Goorts
16:22 25 Nov 23
Top zaak, Johan staat met veel passie voor zijn producten iedereen te woord en voorziet ze van advies..
tim de beertim de beer
08:35 25 Nov 23
Beste kaaswinkel ooit. Komen er bijna wekelijks en steeds weer worden we verrast met een lekkere kaas. Probeer vooral de Ruby, die is heerlijk!
Paul Van EngelenPaul Van Engelen
09:14 24 Nov 23
goeie kazen en bevlogen eigenaar. top winkel.
vincent de ruijtervincent de ruijter
13:00 25 Oct 23
Het kaashuis verkoopt een beleving. Elke keer weer worden we met hetzelfde oprechte enthousiasme, kennis en echte passie geholpen. Er wordt geluisterd naar wat onze vraag is en welke gasten we krijgen. Iedere keer gaan we met de juiste kazen naar huis die passen bij de gelegenheid. We kijken uit naar de bezoekjes aan dit kaashuis en rijden er graag een stukje voor om omdat we de gehele beleving en kennis bij onze plaatselijke delicatesse zaak echt missen. De winkel is helaas wat klein maar de eigenaar maakt optimaal gebruik van deze kleine ruimte.
Vandaag weer van allerlei lekkers gehaald. Erg klantvriendelijk, vol passie en een ruime keuze. Er is altijd tijd om wat te proeven en ze denken goed mee. Wat een heerlijk winkeltje.
marja eversmarja evers
07:01 13 Oct 23
altijd tijd voor de klant, denkt met je mee. heerlijk enthousiaste eigenaarsuper kaas winkel, voor mij geen andere.
Kathy DerksKathy Derks
13:43 05 Oct 23
Prachtig assortiment, fantastische service maar bovenal heerlijke kazen! Een aanrader!!
Philipp GablerPhilipp Gabler
08:49 10 Sep 23
Ik woon in Veghel maar haal altijd hier de kaas! Dat heeft meerdere redenen! Ik haal vaak kaas voor collega’s en familie die in Duitsland wonen en elke keer als ik weer in het gezellige winkeltje kom wordt ik altijd vriendelijk geholpen en ze denken goed mee en geven eerlijk advies! Ik heb nog nooit het gevoel gehad dat ze je iets willen aanpraten. En ja , lekker proeven haha je mag altijd even iets proeven en hun kaas is zo lekker , maakt eigenlijk niet uit welke haha 😆 kortom, absoluut een aanrader! Tot de volgende keer!
Brigitta RuijgrokBrigitta Ruijgrok
20:30 09 Sep 23
Hele knusse kaaswinkel waar je niet de deur uit gaat zonder geproefd te hebben. Als je echt goed advies wilt van kaaskenners dan ben je hier aan t juiste adres. Top winkel!
Suze van BommelSuze van Bommel
21:04 01 Sep 23
Topwinkel. Vorig jaar ontdekt en nu ben ik er niet meer weg te slaan. Iedere keer weer een verrukkelijk kaasje voor bij de borrel. De eigenaar weet precies waar hij het over heeft en verteld dit ook vol enthousiasme. We komen er graag.
Trey W.Trey W.
13:51 22 Aug 23
Renske van der LindenRenske van der Linden
20:08 17 Aug 23
H Van LieshoutH Van Lieshout
12:59 29 Jul 23
Super kaaswinkeltje, niet groot maar wel in assortiment. Zeer gepassioneerde eigenaar, vriendelijk en niet flauw echt n aanrader.
noortje biggelaarnoortje biggelaar
21:00 02 Jul 23
Kaasplankje door Europa, van NL naar Italië.mooie kaart erbij met uitleg over de kazen. Heerlijke camembert voor bij de gegrilde druiven en noten. Alles mag geproefd worden, veel kennis, bijzondere producten en erg goede kwaliteit.
Kalina MeestersKalina Meesters
16:06 15 Jun 23
Lekkerste kaasjes die er zijn!! Altijd als ik in de buurt ben, kom ik graag langs. Je word met veel enthousiasme geholpen en je bent een super vriendelijke man 🧀👍🏼😊
js_loader

Waar kan u ons vinden?

HET
KAASHUIS
UDEN

  • Mondriaanplein 3
  • 5401 HX UDEN

CONTACT